Spălătoriile industriale — adevărate uzine ale curățeniei

Furnizorii de servicii care oferă soluții complete la cheie marilor utilizatori finali de textile si ca activitate se ocupă de spălatul dezinfecția, călcatul, ambalatul, transportul articolelor textile, de logistica, trasabilitatea și managementul acestor articole.

Este o întreagă armată de procese.

Avantajele soluțiilor de spălătorie industrială se extind dincolo de o simplă abordare a ideii de spălare sau de elemente de comoditate. 

Aceste servicii oferă beneficii tangibile care au un impact semnificativ asupra contextului social privit din punct de vedere medical sau turistic dar și din punct de vedere al profitului unei afaceri, eficienței operaționale, conformității cu reglementările legale și cu precădere al sanatatii, igienei și satisfacția clienților.

Există patru beneficii cheie ca urmare a colaborării cu o spălătorie industrială de textile:

1/ Posibilitatea procesării în timp scurt a unor cantități mari de textile oferind clientului din orice zonă de activitate posibilitatea desfășurării unei activități ciclice, neîntrerupte.

2/ Eficiență, productivitate, calitate și trasabilitate la costuri reduse pentru cantități mari procesate.

3/ Costuri reduse de apă, energie, gaze și combustibili prin aceea că se monitorizează utilitățile.

4/ Calitatea și igiena articolelor textile garantate de utilizarea de detergenți profesionali și de respectarea procedurilor de dezinfecție chimică,termică și cu UV în vederea protejării sănătății clienților.

Echipamentele automatizate folosite azi în unitățile de spălat industriale sunt cel mai frecvent utilizate în domenii precum sănătate, hotelier industrii alimentare, industrii chimice, farma și orice alte sectoare industriale care consumă un volum mare de textile sau echipamente cu o mare nevoie de igienizare.

Timpul este un atuu de nerecuperat și este ceva ce câștigi atunci când folosești serviciile oferite de o spălătorie industrială.

Utilizarea echipamentelor profesionale, automatizate, robotizate permite o abordare eficientă a spălării textilelor și echipamentelor și o îngrijire sporită a articolelor de îmbrăcăminte, realizându-se prompt.

V-ați întrebat vreodată care sunt tendințele în materie de spălătorie până în 2030?

Concluziile indică faptul că cererea de spălare va crește considerabil, iar igiena textilelor va fi o problemă majoră. Mașinile de spălat textile sau cele de spălat echipamente vor fi mai avansate din punct de vedere tehnologic și interconectate. Acest lucru denotă că producția de textilele va deveni mai fluidă din punct de vedere proces și se va baza pe noi amestecuri de fibre, cât și pe nano și microtehnologie cu înglobare de etichete individuale electronice.

Dacă dumneavoastră conduceți o afacere în domeniul hotelier, medical sau industrial, unde există o utilizare constantă de articole textile, echipamente de lucru, sau uniforme, vă recomandăm să contactați serviciile unei spălătorii industriale de textile pentru a avea garanția unui raport preț calitate optim. 

Un serviciu de spălătorie industrială, deși poate părea o activitate simplă, are un impact social major prin aceea că asigura bunul mers al activității din spitale, clinici, hoteluri, pensiuni, uzine si lista poate continua.

Previous
Previous

Antreprenoriatul și antreprenorul — incertitudine și “antifragilitate”

Next
Next

“Antreprenoriatul este despre setea de a crește” — Fă cunoștință cu Ramela Lombardi, fondator și owner Silgimar